Kasvatus

"Antaa tulla lunta tupaan että lapset saa leikkijä."
- K.F. Soronen

Kasvatuksemme on varsin rentoa ja pyöriikin lähinnä tilaustyyppisesti tai omaa käyttöä ajatellen, joten meitä saa rohkeasti nykäistä hihasta asiaan liittyen.
Kasvattimme lähtevät luovutusikäisenä uusiin koteihinsa tapakoulutettuina, ja sukupotentiaalinsa mukaisesti soveltuvat moneen käyttöön aina tähtiä tavoittelevasta kolmen kisa- ja siitoshevosesta puskatason harrasteratsuun. Emme siis odota suuria kodeilta, ja iloitsemme aina pienistäkin saavutuksista.
Kasvateillamme on kasvattajan täysi tuki niiden koko elämänkaaren ajan. Meitä siis saa lähestyä aina tarvittaessa niin kisauksen että vaikkapa valmennusten merkeissä.

Myyntiehtoja

❈ kasvatit on rekisteröitävä VRL:n hevosrekisteriin; kasvattajanimeksi Valokylän/ilman liitettä, kasvattajaksi VALO8156 ja syntymämaaksi Suomi
❈ sivujen tekoaikaa saa lähtökohtaisesti kaksi viikkoa, mutta kysymällä lisääkin
❈ mikäli joudut luopumaan kasvatistamme, tarjoathan sitä ensisijaisesti meille takaisin; meillä saattaa olla kasvatin mentävä aukko kotona, josta voimme sen joko myydä tai jättää ihan kotiin asti. Jos kuitenkin kieltäydymme, voit vapaasti myydä tai kuopata kasvatin
❈ kasvatin kuoltua sille on tehtävä muistosivut ja/tai sivut on tallennettava WebArchiveen 


Kasvattilistaukseen

Kasvattilistauksemme sijaitsee Virtuaalisen Ratsastajainliiton tallirekisterissä.

varsakuva © AK